Beste tennis Youtube kanalen

Op Youtube vind je een schat aan informatie over tennis. Wil je bijvoorbeeld je service verbeteren of backhand? Dan kan je op Youtube meestal wel een aantal filmpjes vinden van trainers die je tips en tricks geven om je tennisprestaties te verbeteren. Naast trainingsvideo’s kan je er ook wedstrijden terugkijken en er zijn zelfs tennissers die regelmatig vloggen vanaf de tennisbaan. We zochten uit wat de beste Youtube tennis vlogs en kanalen op dit moment zijn.

Bekende Tennis kanalen

Tennis TV

Met maar liefst 600.000 abonnees is Tennis TV op Youtube één van de grootste tenniskanalen. Iedere dag heeft het kanaal meerdere tennis nieuwtjes en samenvattingen van wedstrijden tijdens grote en kleine toernooien. Ook vind je op het Tennis TV kanaal compilaties van de mooiste rally’s, services en grappige tennismomenten.

Ga naar Tennis TV op Youtube

ATP Tour

Niks missen over de tennissers van de ATP Tour? Op dit Youtube kanaal hebben ze regelmatig een portret van een populaire tennisser.

Ga naar ATP Tour op Youtube

Tennis Now

Tennis Now is een kanaal met vele tennis compilaties en nieuwtjes. De populairste video’s zijn echter compilaties van grappige tennismomenten zoals de streaker tijdens de wedstrijd op Wimbledon van Richard Krajicek, spelers die het publiek raken en de meest grappige momenten van Novak Djokovic.

Ga naar Tennis Now op Youtube

Tennistraining Vlogs

Er zijn veel Youtube kanalen die zich puur richten op trainingsvideo’s. Ideaal als jij beter wilt leren serveren, backhand slicen of je grip wilt verbeteren. In deze vlogs behandelen ze al het trainingsmateriaal dat jou kan helpen om een betere tennisser te worden.

Essential Tennis

Op het Essential Tennis kanaal vind je allerlei tennistrainingen om je spel te verbeteren. Erg leuk zijn ook de video’s waarbij ze de techniek van professionele tennisspelers analyseren, zodat jij dit na kan doen. Naast techniek bespreken ze ook regelmatig tactiek op de tennisbaan.

Ga naar Essential Tennis op Youtube

Intuitive Tennis

Intuitive Tennis is een trainingsmethode voor tennissers die zoveel mogelijk op intuïtie willen tennissen. Het is gebaseerd op het feit dat toptennissers alles vanuit een automatisme doen en niet nadenken over de techniek als ze tennissen.

Ga naar Intuitive Tennis op Youtube

Coach Brian Dabul

Op het kanaal van tenniscoach Brian Dabul worden verschillende trainingsvormen getoond die ook bij professionele tennissers worden gebruikt voor het bereiken van de top.

Ga naar Brian Dabul op Youtube

Top Tennis Training

Op het kanaal van Top Tennis Training leer je alles op het gebied van techniek. Niet voor niks één van de best bekeken Youtube kanalen op het gebied van tennistraining.

Ga naar Top Tennis Training op Youtube

Natuurlijk kunnen we dit blog niet afsluiten met een leuke tennis video: