Tennis Black Friday 2019

Tennis black Friday

Ook de tennisshops doen dit jaar mee met Black Friday. De vrijdag in november waarbij webshops grote delen van de voorraad verkopen tegen extreem lage prijzen is dit jaar op 29 november 2019. Deze traditie uit Amerika is inmiddels ook in Nederland overgewaaid en wij verzamelen op deze pagina de leukste Black Friday acties op tennisgebied. Ben jij toe aan een nieuw tennisracket, tenniskleding of nieuwe tennisschoenen? Dan is dit het perfecte moment om iets nieuws aan te schaffen met een hoge korting.

Tennisdirect

Bij Tennisdirect hebben ze een Big Sale tijdens Black Friday met kortingen tot wel 80 % op tenniskleding en tennisartikelen. Heel veel tenniskleding van Nike, Wilson, Adidas en Head tegen de laagste prijzen. Ook tennisrackets en tennisaccessoires worden aangeboden tegen lagere prijzen dan normaal. In de meeste gevallen is er wel een OP = OP beleid, dus twijfel niet al te lang, want voor je het weet is de aanbieding uitverkocht. Daarnaast heeft Tennisdirect de kortingscode ‘BLACKFRIDAY’ waarmee je 10 % extra korting krijgt op het hele assortiment.

Ga naar Tennisdirect

Wat is Black Friday?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving, een dag dat veel Amerikanen vrij zijn en de inkopen gaan doen voor de kerstdagen. Oftewel een dag dat het zwart ziet van de mensen in de winkelstraten. Om klanten naar binnen te halen stunten veel winkels met de prijzen tijdens Black Friday, waarbij bepaalde producten met hoge kortingen worden verkocht. In veel gevallen is er sprake van een kleine voorraad en moet je er dus snel bij zijn. Inmiddels is deze verkoop dag ook in Nederland erg populair en Nederlandse webshops hebben dan ook gedurende het hele weekend veel aanbiedingen.

Tennis en Black Friday vorig jaar

Populaire webshops met tenniskleding en tennisrackets als Tennisdirect, Bol.com en De Bijenkorf hadden veel aanbiedingen tijdens Black Friday. Ook op tennisgebied was het dus vorig jaar een groot succes waarbij merken als Wilson, Nike, Babolat en Head met een mooie korting te koop waren. Bedenk van tevoren goed wat je nodig hebt, zodat je gericht kan zoeken naar het tennisartikel waar je naar op zoek bent.

Bol.com

De grootste webshop van Nederland doet uiteraard ook mee met Black Friday. Tijdens het Black Friday weekend heeft Bol.com verschillende tennisrackets, tenniskleding en tennisballen in de aanbieding.

Decathlon

Decathlon heeft standaard lage prijzen voor haar tenniscollectie. Zodra de beste tennis aanbiedingen bij Decathlon bekend zijn vermelden we dat op deze pagina.

Ga naar Decathlon