Goedkope tennisballen

Op zoek naar goedkope tennisballen voor jezelf, een tennisvereniging of tennisschool? We hebben de beste tennisshops voor het kopen van goedkope tennisballen op een rijtje gezet voor je. Want bij welke shop koop je de goedkoopste tennisbal die ook nog aan je kwaliteitseisen voldoet?

Bij veel shops krijg je bij aankoop van een hele doos, met een inhoud van 24 keer 3 tennisballen, een flinke korting. Voor tennisverenigingen en tennisscholen is het ook verstandig om te kijken welke tennisballen bij veelvuldig gebruik het langste meegaan. Drukloze ballen hebben een langere levensduur. In plaats van gasdruk van binnenuit, wordt bij een drukloze bal de rubberen binnenkant hard gemaakt. Bij een gasgevulde bal ontsnapt bij iedere slag een kleine hoeveelheid gas. Dit heeft tot gevolg dat gasgevulde ballen na verloop van tijd minder goed stuiteren. Dit is de reden dat bij de grotere tennistoernooien een aantal keer per wedstrijd de ballen worden verwisseld voor nieuwe tennisballen. Hoe je ze herkent? Gasgevulde ballen zijn verpakt in blik, drukloze ballen in een doos.

We zetten zowel voor individuele tennissers als tennisverenigingen de beste opties voor het kopen van goedkope tennisballen op een rij.

Waar goedkope tennisballen kopen?

Er zijn een aantal tennisshops die wij aanraden voor het kopen van goedkope tennisballen.

Tennisdirect

Ben je op zoek naar tennisballen van één van de bekende merken als Wilson, Dunlop, Prince en Head? Bij TennisDirect hebben ze tennisballen van alle bekende merken te koop voor een scherpe prijs als je ze per doos besteld. Maar ook per blik zijn de tennisballen erg scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Voor merkballen ben je bij TennisDirect altijd het goedkoopste uit, bij deze shop heb je laagste prijsgarantie op tennisballen. Ze houden de prijzen bewust erg scherp en vind je de tennisballen binnen tien dagen bij een andere tenniswinkel goedkoper, dan betaalt TennisDirect het verschil terug. Zeker als je gebruik maakt van de bulkkorting op tennisballen ben je altijd goedkoper uit dan bij andere tenniswinkels.

Kijk snel naar de scherpe prijzen bij Tennisdirect per doos (24 x 3 tennisballen) of per blik (3-4 tennisballen) 

Decathlon

Naast erg scherpe prijzen voor bekende merken als Babolat, Head en Wilson heeft Decathlon ook het eigen tennismerk Artengo. Met dit huismerk verkopen ze naast tennisballen ook scherp geprijsde tennisrackets, tenniskleding en tennisschoenen. De tennisballen zijn veel goedkoper dan de bekende merken, toch kunnen de ballen zich qua kwaliteit prima meten met de bekende merken. Bij Decathlon zit er alleen een minder dure marketingcampagne achter, waardoor ze de ballen tegen een goedkope prijs kunnen aanbieden. Je hebt de keuze uit drukloze en gasgevulde tennisballen en ballen voor training en wedstrijden.

Ga naar Decathlon

Bol.com

Bol.com heeft een groot assortiment met tennisartikelen. Bij Bol.com krijg je korting als je meer dan één doos van drie of vier tennisballen besteld. Bol.com heeft dus met name voor de individuele tennisser erg scherpe aanbiedingen als je meer dan één doos of blik besteld.

Ga naar Bol.com