“Slechte ervaringen met Tennis-Point”

We lezen de afgelopen weken op sites als Trusted Shops, Trustpilot, Klacht.nl, Facebook en Prijsvergelijk verontrustende berichten van klanten over de webshop Tennis-Point. Jarenlang was Tennis-Point een van de grootste tennis webshops van Europa. Via e-mail werden we echter getipt dat op dit moment de webshop erg laks is op het gebied van klantenservice, afhandeling van retouren en het verzenden van tennisartikelen. Meerdere reviews op Trustpilot delen de ervaring dat er nauwelijks contact kan worden gemaakt met het bedrijf.

“Bestellingen worden niet verzonden”

Veel gehoord is de klacht dat bestellingen niet worden verzonden, zonder dat daar melding van wordt gemaakt. Ook lezen we reviews dat bestellingen niet meer terug te vinden zijn in het systeem, waardoor het lastig is om het reeds betaalde geld terug te krijgen. Ook bij retouren komt het volgens de verschillende reviews te vaak voor dat je lang moet wachten op je geld of dat je achter je geld aan moet gaan.

Klantenservice onbereikbaar

Over de klantenservice lezen we online veel klachten. De klantenservice is onbereikbaar en reageert niet op e-mails. Hierdoor is het erg lastig om geld terug te krijgen, aldus verschillende klanten. Tennis-Point is een Duits bedrijf, dus

Positieve reviews vs. negatieve review

Op dit moment is Tennis-Point bij Trustpilot met 1 ster beoordeeld, dit is een gemiddelde van 107 reviews. Uiteraard klagen mensen sneller dan dat ze een goede review achterlaten op dergelijke sites, maar de gemiddelde beoordeling van Truspilot is wel erg laag. Ook zien we de afgelopen maanden een verhoging van de negatieve reviews. Voor de volledigheid: Ca. iedere tien reviews worden afgewisseld met één positieve review.

Alternatieve tennisshops

Wij hebben vanwege deze klachten besloten Tennis-Point niet meer te promoten op Onlinetennisser.nl. In het verleden hebben wij regelmatig besteld bij deze webshop naar volle tevredenheid, maar op dit moment is er als we de huidige klanten moeten geloven weinig over van die service. Hopelijk komt er snel verandering in de service, voorlopig willen we vooral onze mede tennissers waarschuwen om goed na te denken of je bij deze webshop iets gaat kopen.

Voor alternatieven kan je o.a. terecht bij Tennisdirect, Bol.com & Decathlon