Slinger Bag | Het draagbare ballenkanon

Met de Slinger Bag kan jij nu trainen zonder trainingspartner en eindeloos trainen om je tennisslag te verbeteren. Het vinden van een sparringpartner die een aardig balletje kan slaan is soms lastig. Ook als coach wil je soms bij je leerling kunnen staan voor het analyseren en verbeteren van een slag. Met de Slinger Bag is dit mogelijk en kan je meer dan 144 tennisballen achter elkaar slaan. De Slinger Bag is een geweldig tenniskanon voor iedereen die zijn tennisspel wil verbeteren.

Wat is de Slinger Bag?

De Slinger Bag is een innovatief, draagbaar tenniskanon dat je helpt om je slagen te oefenen en verbeteren, zónder dat je hiervoor afhankelijk bent van een sparringpartner. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je de Slinger Bag eenvoudig meeneemt naar de tennisbaan en weer terug. En met zijn krachtige accu ben je verzekerd van urenlang speelplezier.

Specificaties Slinger Bag

De Slinger Bag is meer dan alleen een tenniskanon en biedt tal van handige features. Denk aan:

  • Een snelheid van wel 16 tot 73 km/u, zodat je zowel zachte als snelle ballen kunt oefenen
  • De hoogte van de ballen is aan te passen tussen de 10 en 40 graden.
  • De balfrequentie is in te stellen tussen de 2 en 7 seconden
  • Het tenniskanon staat op een plateau (oscillator) waarop deze kan draaien voor ballen in verschillende richtingen.
  • Een bijbehorende afstandsbediening, zodat je op afstand het ballenkanon aan of uit kan zetten.
  • Je kan maar liefst 144 tennisballen kwijt in dit tenniskanon.
  • Afmetingen: 35,6 cm. x 45,7 cm. x 86,4 cm.
  • De Slinger Bag staat op een handige trolley, zodat je deze eenvoudig meeneemt.
  • De Slinger Bag heeft voldoende ruimte om je tennistas in op te bergen.
  • Wordt geleverd met een buis om de tennisballen snel mee te kunnen verzamelen.

Wat dit ballenkanon onderscheidt van andere tenniskanonnen, is zijn draagbare ontwerp. Dankzij de handige wieltjes, het lichte gewicht en de opbergruimte voor je racket en accessoires, is het apparaat perfect voor wie graag tennist op verschillende tennisbanen.

In deze tutorial leggen ze uit hoe je het beste kan trainen met de Slinger Bag

Slinger Bag met accu

De Slinger Bag wordt geleverd met een krachtige accu, waardoor je gemakkelijk meerdere uren achter elkaar kunt trainen. Bij een volle batterij kan je tot 3,5 uur achterelkaar trainen. Zo kun je dus zorgeloos trainen zonder telkens de accu te moeten opladen. Is de accu toch leeg? Dan kan je door de Slinger Bag aan te sluiten op de adapter toch doortrainen.

Ervaringen met de Slinger Bag

Op Trustpilot krijgt de Slinger Bag een 4,4 uit 5 sterren. Tennissers waarderen vooral de compactheid van de Slinger Bag en dat je dit ballenkanon eenvoudig kan meenemen in de auto. De batterij zorgt ervoor dat je altijd en overal kan trainen met de Slinger Bag. Ook het instellen van de Slinger Bag op verschillende snelheden, hoogtes en balfrequentie wordt goed gewaardeerd.