Tenniskleding & Racket Kiki Bertens

Ben jij groot fan van Kiki Bertens en benieuwd in welke tenniskleding Bertens tennist? En met welk racket Kiki Bertens tennist? Als racketsponsor heeft Kiki Bertens het Amerikaanse Wilson, maar voor haar kleding wordt ze door een ander merk gesponsord. De tenniskleding van Kiki Bertens is van het (inmiddels) Zuid-Koreaanse merk Fila. Een merk dat niet door heel veel tennissers wordt gedragen. Tijd dus voor een nadere kennismaking met het merk dat Nederlands beste tennisster Kiki Bertens van tenniskleding voorziet voor toernooien als Wimbledon en de U.S. Open.

Tenniskleding Kiki Bertens

Kiki Bertens is één van de weinige tennissters die de tenniskleding draagt van het merk Fila. Het merk is dan ook iets kleiner dan grote merken als Nike en Adidas, waardoor het sponsorbudget iets lager ligt. Als we kijken naar de tenniskleding van Kiki Bertens, dan zien we dat ze de voorkeur heeft voor een tennisjurk. Het merk heeft naast tennisjurkjes, ook keuze uit tanktops, tennispolo’s en tennisrokjes. Buiten de baan kan je het Fila tennisjack aan. Als de zon schijnt of als het heet is draagt Bertens een tennis bandana of cap van Fila. Ze heeft niet een vaste kleur, deze wisselt per toernooi.

Fila tenniskleding is te koop bij Tennisdirect

Tennisracket Kiki BertensTennisracket Kiki Bertens

Kiki Bertens heeft als racketsponsor het Amerikaanse Wilson. Bertens tennisracket is een Wilson Blade 98 (18×20) Countervail. Dit racket uit de Blade serie van Wilson, is speciaal ontworpen voor het moderne agressieve spel en geeft aanvallend ingestelde spelers veel controle. Het gesloten snaren patroon van de 18×20 zorgt voor extra duurzaamheid en controle. De Wilson Blade 98 weegt 304 gram, waardoor het de nodige techniek verwacht van een tennisser, maar met de juiste techniek krijg je er veel controle en balsnelheid voor terug. Het racketblad is 632 cm2, een perfecte mix tussen power en controle. Het is niet bekend in hoeverre het Tennisracket van Kiki Bertens voor haar is gepersonaliseerd. Meestal worden de rackets van proftennissers aangepast aan de wensen van de tennisser.

De Wilson Blade 98 is te koop bij Tennisdirect