Tenniskleding & Racket Simona Halep

Ben jij groot fan van Simona Halep en benieuwd in welke tenniskleding en met welk tennisracket Halep tennist? De Roemeense tennisster heeft als racketsponsor het Amerikaanse Wilson, maar voor haar tenniskleding wordt ze gesponsord door Nike. Voor Nike is ze al enkele jaren één van de top ambassadeurs en ze behaalde overwinningen op Roland Garros en Wimbledon.

Tenniskleding Simona Halep

Het merk Nike is één van de best verkochte tenniskledingmerken ter wereld. Niet gek dus dat ze de beste tennissers van dit moment sponsoren. Sinds enkele jaren is Nike ook de kledingsponsor van Halep, daarvoor had Halep een sponsorcontract bij het Duitse Adidas.

Simona Halep heeft een voorkeur voor een mouwloze tennistop in combinatie met een tennisrok. Op Wimbledon draagt ze uiteraard een tenue volledig in het wit. Op de andere grote toernooien wisselt ze regelmatig van kleur. Zo zien we haar regelmatig in het groen, donkerblauw en wit.

De Simona Halep tenniskleding is te koop bij Tennisdirect

Tennisracket Simona Halep

Simona Halep heeft als racketsponsor het Amerikaanse Wilson. Halep tennisracket is een Wilson Blade 98 (16×18). Dit racket uit de Blade serie van Wilson, is speciaal ontworpen voor het moderne agressieve spel en geeft aanvallend ingestelde spelers veel controle. Het gesloten snaren patroon van de 16×18 zorgt voor extra duurzaamheid en controle. De Wilson Blade 98 weegt 304 gram, waardoor het de nodige techniek verwacht van een tennisser, maar met de juiste techniek krijg je er veel controle en balsnelheid voor terug. Het racketblad is 632 cm2, een perfecte mix tussen power en controle. Het is niet bekend in hoeverre het Tennisracket van Simona Halep voor haar is gepersonaliseerd. Meestal worden de rackets van proftennissers aangepast aan de wensen van de tennisser.

Tennisracket: Wilson Blade 98
Snarenpatroon: 16×18
Tennissnaren (Lengte):Luxilon ALU Power Rough (24 kg.)
Tennissnaren (Breedte):Luxilon ALU Power Rough (23 kg.)
Overgrip: Pro Overgrip

Het tennisracket van Simona Halep is te koop bij Tennisdirect