Tennisracket Osaka – Met welk racket speelt Naomi Osaka?

Met welk tennisracket speelt Naomi Osaka? De Japans Amerikaanse tennisser is een echte specialist op hardcourt banen en schreef reeds Australian Open en US Open op haar naam. Maar met welk tennisracket won Osaka deze Grand Slams? We zien Osaka in reclame spotjes en op de baan vaak met de Yonex EZONE 98 in haar handen, maar is dit ook echt het tennisracket waarmee zij haar wedstrijden wint of is zij enkel contractueel verplicht om dit racket te promoten voor haar sponsor Yonex? In dit blog gaan we in op de vraag: Met welk tennisracket speelt Naomi Osaka?

Het tennisracket van Osaka

Op het eerste gezicht lijkt Naomi Osaka te tennissen met de Yonex EZONE 98. In feite is dit ook zo, maar er zit wel een verschil tussen het racket van Osaka en het Yonex EZONE 98 racket dat in de winkel ligt. Dit heeft te maken met het feit dat proftennissers tennissen met Prostock rackets die zijn aangepast op de wensen van de tennisser. De basis van het racket is echter wel de Yonex EZONE 98. Volgens Yonex is het verschil tussen de Prostock versie en de normale Yonex EZONE 98 ongeveer twee procent. Het verschil zit met name in het gewicht van het frame en het balans punt. Ook in de vorm van het frame zit een klein verschil, maar de snarensetup is wel gelijk aan de winkelversie.

Het Yonex EZONE 98 racket is te koop bij Tennisdirect

Wat is de setup van Naomi Osaka?

Is het racket van Osaka ook voor jouw tennisspel geschikt?

Ben je een agressieve baselinespeler die graag naar het net gaat, dan is de Yonex EZONE 98 het beste racket voor jouw tennisspel.

Kenmerken van dit racket: Grote sweetspot | Veel power & veerkracht | Veel balcontrole & wendbaarheid | Extra trillingsdemping | Verbeterde stabiliteit en flex

Het Yonex EZONE 98 racket is te koop bij Tennisdirect

Racket Osaka